מצרכים:
- 1 מרגרינה/חמאה רכה
- 1כוס סוכר
- 3 כוסות קמח תופח
- 1 ביצה
ללוש יחד את כל החומרים במעבד מזון או ביד לבצק אחיד.
לחלק את הבצק ל-3/4
את החלק הגדול לרדד ולרפד לתבנית פאי קוטר 28
למלית התפוחים:
- 4-5 תפוחי עץ ירוקים לקלף ולחתוך לקוביות.
- חצי כוס סוכר
- כף קורנפלור
- כף קינמון
לערבב יחד הכל ולשפוך על התבנית המרופדת בבצק.
בבצק שנשאר לרדד לרצועות ולעשות שתי וערב
לאפות עד להזהבה.
לפזר אבקת סוכר מעל.