עוגת קראנץ שוקולד של נעמה קדושטליה קדוש

מצרכים:

  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כף אבקת גלוטן
  • 3 ביצים 
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן חם
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כוסות מים

ללוש הכל היטב ולהתפיח,
לחלק ל-5-6 כדורים, לרדד למלבן וליצור צמות או שושנים
למרוח ביצה טרופה מעל.

לאפות בטורבו 180 מעלות עד להשחמה מלאה.

מילוי: ממרח שוקולד מוכן 

מלית שוקולד:

  • 1.5 כוס סוכר
  • 3/4 כוס קקאו
  • 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
  • 100 גרם חמאה מומסת או רבע כוס שמן 

למרוח על הבצק המרודד.