מצרכים:
- 1 ק"ג קמח מנופה
- 2 כפות שמרים יבשים
- 1 כף אבקת גלוטן
- 3 ביצים
- 1/2 כוס סוכר
- 3/4 כוס שמן חם
- 1/2 כפית מלח
- 2 כוסות מים
ללוש הכל היטב ולהתפיח,
לחלק ל-5-6 כדורים, לרדד למלבן וליצור צמות או שושנים
למרוח ביצה טרופה מעל.
לאפות בטורבו 180 מעלות עד להשחמה מלאה.
מילוי: ממרח שוקולד מוכן
מלית שוקולד:
- 1.5 כוס סוכר
- 3/4 כוס קקאו
- 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
- 100 גרם חמאה מומסת או רבע כוס שמן
למרוח על הבצק המרודד.