מצרכים:

  • קילו קמח
  • 8 כפות שמן זית
  • 2 כפות סוכר 
  • כפית מלח
  • 2 כפות שמרים
  • 3 כוסות מים פושרים
  • רוטב פיצה של חברת יכין
  • גבינה מגוררת מוצרלה וצהובה מעורבב

ללוש לפחות 10 דקות במיקסר. אם הבצק לא רך מספיק - להוסיף שמן זית או מים. לחלק ל-3-4 כדורים, לרדד לעיגול בגודל התבנית, למרוח רוטב עגבניות לפיצה ומעל לפזר גבינה צהובה ותוספות.

לאפות בחום 180 מעלות טורבו למשך כ-30 דקות או עד להשחמה.

תוספות: זיתים, בצל, פטריות, עגבניות שרי, פלפל חריף