מצרכים:
- קילו קמח
- 8 כפות שמן זית
- 2 כפות סוכר
- כפית מלח
- 2 כפות שמרים
- 3 כוסות מים פושרים
- רוטב פיצה של חברת יכין
- גבינה מגוררת מוצרלה וצהובה מעורבב
ללוש לפחות 10 דקות במיקסר. אם הבצק לא רך מספיק - להוסיף שמן זית או מים. לחלק ל-3-4 כדורים, לרדד לעיגול בגודל התבנית, למרוח רוטב עגבניות לפיצה ומעל לפזר גבינה צהובה ותוספות.
לאפות בחום 180 מעלות טורבו למשך כ-30 דקות או עד להשחמה.
תוספות: זיתים, בצל, פטריות, עגבניות שרי, פלפל חריף