דג סלמון במלח גס

נעמה קדוש, בעלת תוכנית לתזונה נכונה לגוף ולנשמה, מגלה את הסוד לדג סלמון עם ריח מצוין שנחטף על ידי הילדים והאורחים.

נעמה קדוש , כ"ו בחשון תשע"ט

דג סלמון במלח גס     -ערוץ 7
דג סלמון במלח גס
צילום: טליה קדוש

מצרכים:

  • 8 פרוסות סלמון 
  • 1 ק"ג מלח גס 
  • 5 כפות שמן זית
  • 5 שיני שום כתוש 
  • פלפל שחור 
  • 3 ענפי רוזמרין  טרי

להניח בתבנית נייר אפיה, לשפוך מעל 1 ק''ג מלח גס ולהניח מעל את הדג שטוף ונקי.

לערבב יחד את השמן והשום, למרוח כל חתיכה ולפזר פלפל שחור. 

לאפות ללא כיסוי בחום 170 מעלות בטורבו, 15 דקות בדיוק. (אם הוא עדיין ורוד באמצע יש לאפות עוד 5 דקות)