
מרכיבים:
- 3-4 בטטות בינונית מגורדות בפומפייה
- 1בצל גדול מגורד
- חצי חבילה פטרוזליה קצוצה
- 4 ביצים
- שלוש כפות קמח
- שתי כפות פירורי לחם
- מלח,פלפל- לפי הטעם.
- כפית כורכום,חצי כפית כמון,כפית שום גבישי.
אופן ההכנה:
לגרד בפומפייה את הבצל והבטטות, להוסיף את שאר המרכיבים,לערבב היטב לאיחוד ממש טוב של העיסה.
לסחוט מעט ולקצץ קציצות ולמעוך מעט עם הידיים.
לשמן תבנית עם נייר אפיה ולסדר את הלביבות.
לטפטף מעט שמן או עם ספרי שמן מעל הלביבות ולאפות בתנור שחומם ל180 מעלות כ30-35 דקות עד שמוזהב ולוודא שאפוי גם מתחת.