לביבות כרישה, בטטה ותפו"א

שף גיא בן דויד ממסעדת לאנטריקוט מגיש: לביבות קלות להכנה ומפתיעות בטעמן

טובי הירשלר , י"ד בכסלו תשע"ט

לביבות כרישה, בטטה ותפו"א-ערוץ 7
לביבות כרישה ובטטה
צילום: אמיר שכטמן

מרכיבים:

  • 2 יחידות כרישה החלק הלבן חתוך פרוסות דקות.
  • 2 בטטות חתוכות לקוביות
  • 2תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח ופלפל ותימין,
  • 5 ביצים
  • קמח לפי הצורך

אופן ההכנה:

מטגנים את הכרישה עד לשקיפות.

את הבטטה ותפוחי האדמה אופים בתנור אם שמן זית מלח ופלפל עד להתרככות.

מערבבים את כל החומרים ומוסיפים את הביצים וקמח לפי הצורך

מכינים כדורים טובלים בביצה טרופה ואחר כך בפאנקו משטחים ומטגנים בשמן עמוק

הצעת הגשה: ניתן להגיש על מצע טחינה ופטרוזיליה