צ'ורוס
צ'ורוסצילום: ISTOCK

מצרכים:

  • 1 כוס מים
  • רבע כוס שמן
  • 2 כפות סילאן טבעי 
  • 1 כף תמצית וניל
  •  1 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה 
  • 3 ביצים מידה M

תיאור ההכנה:

להרתיח את השמן, להוסיף מים, תמצית וניל, סילאן

להוריד מהאש 

להוסיף את הקמח והאבקת אפיה, לערבב הכל יחד לבצק אחיד ללא גושים

להעביר לקערת המיקסר, ללוש שתי דקות על מנת שהבצק יתקרר מעט

להוסיף ביצים בהדרגה, בכל פעם ביצה אחת

להעביר לשקית זילוף, לזלף לרצועות על נייר אפיה 

לאפות בחום 180 מעלות טורבו עד להזהבה מלאה כ-20 דקות

צ'ורוס אפוי של נעמה קדושטליה קדוש