מצרכים: עוף שלם 2 זוקיני ירוק 2 זוקיני צהוב חבילת פטריות פורטובלו 2 בצל סגול חתוך לרבעים שיני שום שלמות צרור קטן עלי מרווה לימון מיץ לימון סילאן אופן הכנה: להניח את העוף בתבנית פיירקס, לתבל במלח גס ופלפל גרוס ולשים בבטן של העוף לימון שלם וצרור של מרווה. להניח מסביב את הירקות ולתבל אותם בלח פלפל. בקערה סוחטים מיץ מלימון שלם חצי כוס סילאן 3 כפות סויה, חצי כוס שמן זית ולשפוך מעל העוף והירקות. לכסות ולהכניס לתנור על חום 190 גריל שעה ועשר דקות. להוריד מכסה ולאפות 10 דקות נוספות