טבעות דג בציפוי קריספי
טבעות דג בציפוי קריספיצילום: ניר עצמון

.

מתכון ל15 טבעות  

מרכיבים:

  • ½ ק"ג דג ברמונדי טחון
  • פירורי לחם
  • שן שום כתושה
  • ביצה
  • 2 כפות שמן
  • מלח- פלפל

הוראות הכנה:

מערבבים את כל המרכיבים, ליצור קציצות ולשטח אותן מעט. נועצים במרכז כל קציצה קש על מנת ליצור טבעות מהקציצות. להכניס את הטבעות לקירור למשך כ-20 דקות. טובלים את הטבעות בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. הופכים ומטגנים גם את הצד השני.