
מרכיבים:
- 2 ביצים
- כפית תמצית וניל
- 2 כפות פודינג וניל
- חצי כוס סוכר
- רבע כוס סוכר חום
- 2 וחצי כוסות קמח
- חצי חבילת אבקת אפיה
- רבע כוס שמן
למילוי ריבה:
- 2 וחצי כפות ריבה
- כף וחצי קורנפלור
למילוי שוקולד:
ממרח שוקולד אגוזי לוז
אופן ההכנה:
לערבב במיקסר ביצים וסוכר ואז את שאר חמרי הבצק
לגלגל לכדור קטן, למעוך לאליפסה, למלא במעט מילוי ולסגור לצורה אובלית
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 12 דקות