בראוניז שחיתות
בראוניז שחיתותצילום: יפי גרינהויז

 מרכיבים לבראוניז:

75 גרם חמאה

75 גרם שוקולד מריר 60%

2 גרם מלח

20 גרם אבקת שקדים

 ביצה גודל L 

105 גרם סוכר

20 גרם קמח

אופן ההכנה:

ממיסים חמאה ושוקולד.

בקערה נפרדת מערבבים את המרכיבים היבשים ומוסיפים את הביצה בסוף.

מאחדים תערובות. מעבירים לתבנית (או רינג מרובע 24/24 )

תוספות: אפשר להוסיף מלמעלה פצפוצי שוקולד אגוזים קצוצים מחית פרלינה

אופים בחום של 160 מעלות 20 דק'