עוגת שיש
עוגת שישצילום: טליה קדוש

מצרכים:

  • 1 ביצה 
  • 3/4 כוס סוכר חום
  •  1/2 כוס שמן
  •  3/4 כוס מים 
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  •  1 כוס קמח
  •  1 כפית אבקת אפיה 

מלית שוקולד: 

  • 1 כף גדושה קקאו
  •  1 כף גדושה שוקולית
  •  3-4 כפות מים

 אופן ההכנה:

לטרוף יחד בקערה את הביצה וסוכר

להוסיף שמן ומים ולערבב 

להוסיף את האינסטנט פודינג וניל ולערבב

להוסיף את הקמח והאבקת אפיה יחד, לערבב דקה רק עד לקבלת מרקם חלק ולא לערבב יותר מידי 

לערבב בקערה נפרדת יחד את השוקולית, הקקאו והמים למרקם אחיד 

להוסיף למלית שוקולד 3-2 כפות מהמלית וניל ולערבב יחד 

לשים מנג'טים בתבנית שקעים

למזוג עד מחצית מגובה המנג'ט. למזוג מעל לבלילה הלבנה כף מבלילת השוקולד. בעזרת קיסם לערבב וליצור מראה שיש

 לחמם תנור ל-160 מעלות טורבו ולאפות כ-30 דקות

עוגת שיש אישיתטליה קדוש