ביסקוטי
ביסקוטי צילום: אביבית אבירם

לחומרים:

  • 4/3 כוס קמח כוסמין
  • 4/1 כוס אבקת שקדים
  • 1 כוס שקדים קצוצים גס
  • 1 כף פולי קקאו קצוצים גס
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 3 כפות מים
  • 2 ביצים שלמות + 1 חלבון

אופן ההכנה:

בקערה לערבב את כל החומרים היבשים.

להוסיף מים וביצים לערבב עד לאיחוד.

בתבנית מרופדת בנייר אפיה לסדר את המאסה בצורת כיכר לאפות בחום בינוני 180 מעלות למשך 30 דקות.

להוציא מהתנור לתת לכיכר להצטנן, לפרוס לפרוסות בעובי של כ 1 ס״מ

להניח על רשת התנור ולאפות למשך 30 דקות נוספות מהכיכר יתקבלו כ18 יחידות