
מרכיבים:
- 2 פלפלים אדומים קטנים
- תרסיס שמן
- כף בצל ירוק קצוץ
- כף נענע קצוצה
- כף בזיליקום טרי קצוץ
- 2 כפות גבינת כנען 5%
- 2 כפות גבינה לבנה 5%
- 2 כפות גבינה בולגרית 5% (רצוי למריחה)
- פלפל גרוס טרי
- מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מרססים את הפלפלים השטופים בתרסיס שמן מכל הצדדים
אופים בתנור על גבי נייר אפייה עד שהם רכים. מוציאים מהתנור ומקררים.
מקפלים בעדינות, מסירים את העוקץ והליבה עם הגרעינים
מערבבים את כל חומרי המילוי: הגבינות, הירק והתבלינים
ממלאים את הפלפלים בעדינות ושומרים במקרר