
מרכיבים ל6 מנות:
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות
- 2 שיני שום כתושות
- סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות (ללא הרגל)
- 1 תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות
- 2 חופנים של אטריות דקיקות
- 2 כפות אבקת מרק פטריות
- 8 כוסות מים
- מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל והשום הכתוש במעט שמן.
מוסיפים את תפוחי האדמה והפטריות ומאדים כ5 דקות.
מוסיפים את המים, אבקת המרק, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך של תפוחי האדמה.
מוסיפים את האטריות ומבשלים 7 דק נוספות.
בתיאבון!