
מרכיבים:
- כוס קינואה
- 2 כוסות מים
- 2 גבעולי סלרי (ללא העלים) חתוכים גס
- 2 ענפי בצל ירוק חתוכים גס
- זוקיני על קליפתו, חתוך לקוביות גסות
- תפרחות כרובית מופרדות לפרחים קטנים
- בצל לבן קצוץ
- שומר בינוני חתוך לקוביות
- 4 שיני שום כתושות
- 2 כפות רוטב סויה
- מלח/ פלפל גרוס
- שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
מבהשלים את הקינואה עם 2 כוסות מים על אש בינונית עד שהמים מתאדים והקינואה מוכנה.
במחבת כבדה מטגנים את כל הירקות בשמן זית כ5 דקות עד שהירקות משחימים ומתרככים מעט.
מוסיפים למחבת את הקינואה המוכנה, מתבלים בסויה, מלח ופלפל ומגישים.