עוגיות ריבה
עוגיות ריבה צילום: שרה ברדוגו

מרכיבים:

  • 3 כוסות קמח
  • 100 גר' מרגרינה בטעם חמאה בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות
  • 1/4 כוס מיץ ענבים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 ביצה

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים את כל המרכיבים היבשים

מוסיפים את יתר המרכיבים ולשים עד לקבלת בצק רך ואחיד.

עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.

מחממים תנור ל180

מרדדים על משטח מקומח, עלה בעובי חצי ס"מ

בעזרת קורצן עוגיות יוצרים עיגולים, ועיגולים חלולים בכמות זהה.

אופים עד הזהבה.

כשמתקרר מורחים ריבה בטעם שאוהבים, אפשרי גם ריבת חלב.

הצעה: לפזר אבקת סוכר מלמעלה