
מרכיבים:
- 1 סלסלת תותים טריים, שטופים ללא העלה
- 400 מ"ל קצפת צמחית (ריץ' או השף הלבן)
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 4 כפות פודינג וניל כשר לפסח
- 3/4 כוס סוכר
- 6 ביצים מופרדות
אופן ההכנה:
במעבד מזון טוחנים את התותים למחית.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
כשהקצף יציב, מוסיפים את החלמונים, מחית התותים ותמצית וניל.
בקערה נפרדת מקציפים את הקצפת הצמחית עם פודינג וניל.
מאחדים את התערובות עד לקבלת תערובת אחידה
יוצקים לקופסה אטומה ושומרים במקפיא.
הערה: ניתן להחליף את מחית התות במחית בננה, או כל פרי שאהבים, אפשרי גם משקית פרי קפואה.