לטרטר:
- 300 גר' בשר עגל טרי מאוד ולא מיושן
- 3 בצלי שאלוט קצוצים היטב
- חצי חבילת בצל ירוק קצוץ
- 1/2 כפית מחית כמהין
- פלפל שחור גרוס
- מלח ים
- שמן זית איכותי
- גרידת לימון מרבע לימון
- 4 קורנישונים קטנים קצוצים דק
- חלמון ביצה
אופן ההכנה:
קוצצים את בשר העגל לקוביות קטנות
מערבבים עם יתר המרכיבים
מסדרים בצלחת, מניחים את החלמון במרכז הטרטר ומגישים עם טוסטונים וירקות טריים וכבושים.
הצעת הגשה: מומלץ להגיש לצד מצה או קרקר כשר לפסח ובימות השנה הרגילים, לצד טוסט בגט קלוי.