טרטר עגל קלאסי

שף דני אביב ממסעדת סקייליין מגיש: מנת פתיחה מקורית, חגיגית ועזת טעם שמכינים בצ'יק וקוצרים מחמאות

טובי הירשלר , ה' בניסן תשע"ט

טרטר עגל קלאסי-ערוץ 7
טרטור עגל
צילום: טובי הירשלר

לטרטר:

  • 300 גר' בשר עגל טרי מאוד ולא מיושן
  • 3 בצלי שאלוט קצוצים היטב
  • חצי חבילת בצל ירוק קצוץ
  • 1/2 כפית מחית כמהין
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח ים
  • שמן זית איכותי
  • גרידת לימון מרבע לימון
  • 4 קורנישונים קטנים קצוצים דק
  • חלמון ביצה

 אופן ההכנה:

קוצצים את בשר העגל לקוביות קטנות

מערבבים עם יתר המרכיבים

מסדרים בצלחת, מניחים את החלמון במרכז הטרטר ומגישים עם טוסטונים וירקות טריים וכבושים.

הצעת הגשה: מומלץ להגיש לצד מצה או קרקר כשר לפסח ובימות השנה הרגילים, לצד טוסט בגט קלוי.