
לציפוי
- 10 מצות רטובות - מטבילים חבילת מצות במים רותחים וכפית מלח, מנערים ומניחים במגבת ובתוך שקית ניילון סגורה.
למילוי
- 4 פרוסות גבינה צהובה חתוכה לקוביות
- 500 גרם גבינה בולגרית מעוכה במזלג
- 3 כפות קוטג
- 2 גבינות ניו יורק קטנות
- 3 פלפלים קלויים קלופים
מערבבים הכל יחד ומוסיפים:
- רבע כוס בזיליקום קצוץ
- מלח ופלפל
הבלילה צריכה להיות מוצקה.
חוצים את המצות באמצע על הקווקווים
מניחים בלילה (תמונה למטה) ומגלגלים
מניחים בביצה ומטגנים כשהפתח כלפי מטה.

צילום: רעיה בטיטו

צילום: רעיה בטיטו

צילום: רעיה בטיטו