שווארמה ביתית

איה קרמרמן, עיתונאית ומחברת ספר המתכונים "מתרגשת" מגישה: מתכון ביתי וקל הכנה לשווארמה עסיסית שמגישים בפיתה

טובי הירשלר , ל' בניסן תשע"ט

שווארמה ביתית-ערוץ 7
שוורמה ביתית
צילום: יעל אילן

מרכיבים:

  • 2 קילו שווארמה הודו נקבה (לבקש מהקצב לחתוך לרצועות קטנות וארוכות)
  • 1 כף גדושה כמון
  • 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
  • 1 כף גדושה של כורכום
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה:

שמים בקערה את נתחי ההודו, התבלינים והשמן ומערבבים היטב עד שכל הנתחים מצופים בתבלינים.

מלהיטים מחבת על להבה גבוהה ומטגנים 2-4 דקות מכל צד, נזהרים לא לייבש את המנה.

מגישים בפיתה חצויה עם סלט קצוץ לא מתובל, טחינה מתובלת ומלפפון חמוץ.