
מרכיבים:
- 2 קילו שווארמה הודו נקבה (לבקש מהקצב לחתוך לרצועות קטנות וארוכות)
- 1 כף גדושה כמון
- 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
- 1 כף גדושה של כורכום
- 1 כף מלח
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה:
שמים בקערה את נתחי ההודו, התבלינים והשמן ומערבבים היטב עד שכל הנתחים מצופים בתבלינים.
מלהיטים מחבת על להבה גבוהה ומטגנים 2-4 דקות מכל צד, נזהרים לא לייבש את המנה.
מגישים בפיתה חצויה עם סלט קצוץ לא מתובל, טחינה מתובלת ומלפפון חמוץ.