
4-6 מנות
מרכיבים:
- 1/2 כוס חמאת בוטנים (או חמאת שקדים או חמאת אגוזי לוז)
- 2 בננות בשלות קלופות
- 1 כפית תמצית ווניל
- 2 כפות שמן קוקוס
- 2 כפות מייפל טבעי או דבש
- 1 כף גדושה קקאו (או יותר לאוהבי המריר)
- אפשרות: 1 אספרסו קצר
אופן הכנה:
1. שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים למרקם חלק.
2. מעבירים לתבנית אינגלישקייק מנייר או סיליקון (חילוץ קל יותר) ומקפיאים 5 שעות לפחות. להגשה מחלצים מהתבנית ופורסים בעזרת סכין חמה (טובלים במים רותחים).