שקשוקה תרד ופטה
שקשוקה תרד ופטהצילום: TEKA

מצרכים:

  • 2 ביצים
  • עלי תרד צעירים
  • גבינת פטה
  • רוטב עגבניות

הוראות הכנה:

לאחר שטיפה וברירת העלים, מאדים במחבת  עם מים חמים וכפית מלח ומכסים.

מוסיפים  את רוטב העגבניות אל תוך עלי התרד (מומלץ לשים את התערובת בצלחת שתכנס אל התנור). שימו לב שאתם משאירים מרווח במרכז הצלחת.

מוסיפים את החלבונים במרכז הצלחת ומפוררים את גבינת הפטה. 

אופים את התערבות למשך 10 דקות בתנור (ב- 180 מעלות).

מוסיפים את החלמונים וממשיכים לאפות את התערובת הסופית למשך 5 דקות נוספות.