מצרכים:
- 6 ביצים
- כוס ורבע סוכר
- 1 סוכר וניל
- 2 וחצי כוסות קמח
- 1 אבקת אפיה
- 3/4 כוס שמן
- כוס מיץ תפוזים סחוט טרי או לא
אופן ההכנה:
- להקציף את החלבון עם 3/4 כוס סוכר, וסוכר וניל.
- להקציף את החלמונים עם חצי כוס סוכר ולקפל את שתי הקציפות אחת לתוך השניה.
- להוסיף בהדרגה את הקמח, השמן, מיץ התפוזים, אבקת אפיה ולקפל היטב.
- לצקת לתבנית כזו עם החור באמצע בתנור שחומם מראש לחום בינוני- 170-180 מעלות כשעה. תבדקו כבר אחרי 45-50 דקות שלא תתייבש לכם.