
מצרכים:
- 1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
- 2 שיני שום כתוש
- 1 גביע שמנת מתוקה לבישול או רגילה
- 1 פלפל צ'ילי אדום טרי
- 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 1 כף פלפל צ'ילי גרוס
- מעט אגוז מוסקט
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. לטגן ב-2 כפות שמן את קוביות הבטטה עד שהן מתרככות
2. להוסיף את השום, פלפל צ'ילי והתבלינים, לערבב יחד
3. להוסיף את השמנת, להרתיח, לאחר הרתיחה לבשל על אש נמוכה עוד 5 דקות
4. להוסיף את הרוטב צ'ילי מתוק ולערבב
5. ניתן להכניס פנימה רביולי גבינות שהוכן מראש
6. להכין פסטה בנפרד. ולהגיש מעל את רוטב הבטטה