
מצרכים:
- 2 חצילים גדולים מבריקים וקלים (זה אומר שהם פחות מגורענים)
- שמן זית
- מלח
- פלפל
- כמון
- פפריקה מתוקה/ חריפה
- תבלין שאוורמה (לא חובה)
אופן ההכנה:
חותכים את החציל לקוביות של ס"מ על ס"מ.
מסדרים בתבנית תנור על גבי נייר אפיה.
בוזקים שמן זית ותבלינים ומערבבים היטב עד שכל החצילים מצופים בתערובת.
צולים בתנור שחומם מראש על 220 מעלות עד שהחציל הופך זהוב.
מגישים על תלולית חומוס או בזיגוג טחינה גולמית.
*לטעם "כבד", ניתן להוסיף בצל מטוגן