
מצרכים:
- 2 אבוקדו בשלים מסוג "אבוקדו גרנות"
- 1 מיכל יוגורט 500 גרם
- 1/2 חצי לימון
- 4 כפות סוכר
אופן ההכנה:
מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר. מוסיפים את מיכל היוגורט וסוחטים פנימה סוחטים חצי לימון. מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר וטוחנים את הכל. יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים ומקפיאים למשך לילה. מגישים צונן וקור ונהנים!
המתכון באדיבות "חקלאי גרנות" המשווקת את "אבוקדו גרנות" האיכותי.