ארטיק אבוקדו
ארטיק אבוקדוצילום: הדס ניצן

מצרכים:

  • 2 אבוקדו בשלים מסוג "אבוקדו גרנות"
  • 1 מיכל יוגורט 500 גרם
  • 1/2 חצי לימון
  • 4 כפות סוכר

אופן ההכנה:

מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר. מוסיפים את מיכל היוגורט וסוחטים פנימה סוחטים חצי לימון. מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר וטוחנים את הכל. יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים ומקפיאים למשך לילה. מגישים צונן וקור ונהנים!

המתכון באדיבות "חקלאי גרנות" המשווקת את "אבוקדו גרנות" האיכותי.