משולשים פריכים - תפוח אדמה ופטריות
משולשים פריכים - תפוח אדמה ופטריות צילום: נעמה קדוש

מצרכים:

  • 5 תפוחי אדמה
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות
  • סלסלת פטריות פרוסות
  • 10 טורטיות
  • פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • שמן זית
  • ביצה לציפוי

 אופן ההכנה:

מרתיחים את תפוחי האדמה עד שמתרככים, מסננים את המים ומועכים לפירה חלק.

חותכים לקוביות את הבצל ומטגנים ב-2 כפות שמן זית עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן, מתבלים במלח, פלפל שחור וכורכום. 

מערבבים את הפירה עם הפטריות ומתקנים תיבול.

חותכים כל טורטיה לחצי, מניחים כף מלית ומקפלים למשולש. טובלים בביצה טרופה, טובלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן חם.

משולשים פריכים - תפוח אדמה ופטריות נעמה קדוש

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו