
מרכיבים:
- 3 יחידות ליים
- 8 כפיות סוכר חום
- 12 תותים
- עלי מנטה טרייה
- 250 מ"ל רום
- 250 מ"ל סודה
- קרח מרוסק
אופן ההכנה:
חותכים את הליים לרבעים ומניחים 3 יחידות בכל כוס.
מוסיפים 2 כפיות סוכר ומערבבים הייטב עד לקבלת מיץ ליים.
שוטפים את התותים, מחלקים בין הכוסות ומערבבים שוב.
מוסיפים את הקרח המרוסק לכוסות כך שיגיע כמעט עד שפת הכוס.
מניחים 4 עלי מנטה.
מוסיפים את הרום וממלאים את שארית הכוס בסודה.
מערבבים בזהירות, מקשטים בעלה מנטה ומגישים.