
מרכיבים:
- 1/2 ק"ג בשר בקר טחון
- 1/2 ק"ג עוף טחון
- כף גדושה שום כתוש
- כפית אבקת מרק עוף
- כף שמן זית
- פלפל גרוס
- כף כמון
- כפית כורכום
- 1 זוקיני מגורר דק דק
- חופן גדול מאד של עלי כוסברה, פטרוזילה, בצל ירוק קצוצים
- לטיגון: מחבת טפלון כבדה + כף שמן קוקוס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים ולשים את התערובת בצורה סיבובית כדי שהגלוטן שבבשר יתפתח.
מטגנים מ2 הצדדים עד שמשחים והבשר מבושל לגמרי