קציצות בשר ירוקות
קציצות בשר ירוקותצילום: טובי הירשלר

מרכיבים:

  • 1/2 ק"ג בשר בקר טחון
  • 1/2 ק"ג עוף טחון
  • כף גדושה שום כתוש
  • כפית אבקת מרק עוף
  • כף שמן זית
  • פלפל גרוס
  • כף כמון
  • כפית כורכום
  • 1 זוקיני מגורר דק דק
  • חופן גדול מאד של עלי כוסברה, פטרוזילה, בצל ירוק קצוצים
  • לטיגון: מחבת טפלון כבדה + כף שמן קוקוס

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים ולשים את התערובת בצורה סיבובית כדי שהגלוטן שבבשר יתפתח.

מטגנים מ2 הצדדים עד שמשחים והבשר מבושל לגמרי