מקלות שניצל פריכים
מקלות שניצל פריכיםצילום: נמרוד סונדרס

מרכיבים ל-3-4 מנות:

  • 1 חזה עוף שלם
  • 4 ביצים
  • 1 כוס קמח של מאסטר שף
  • 2 כוסות פירורי לחם של מאסטר שף
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית פפריקה
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית אורגנו יבש (אופציונלי)

הגשה:

קטשופ

מיונז 

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-190 מעלות.

מרפדים תבנית בנייר אפייה.

חותכים את חזה העוף לרצועות ארוכות, כמו שניצלונים.

שוברים את הביצים לקערה רחבה וטורפים.

מכינים קערה עם הקמח ועוד קערה עם פירורי הלחם.

מוסיפים לקערת פירורי הלחם את כל התבלינים ומערבבים.

טובלים כל רצועת עוף בקמח, לאחר מכן בביצה, ולבסוף בפירורי הלחם ומסדרים על גבי התבנית.

אופים כ-20 דקות עד להזהבה יפה.

הופכים לצד שני באמצע האפייה. מגישים מיד עם קטשופ.