מצרכים ל- 6 מנות:
- נתח של אסאדו במשקל של כ- 2 ק"ג
- מלח ים
- פלפל שחור גרוס טרי
- שמן זית
- כף סוכר
- 2 גזרים
- 4 ענפי סלרי
- 3 בצלים
- 1 ראש שום חצוי
- 20 יח' שלוט קלוף שלם
- תערובת התיבול -
- 3 כפות חרדל דיז'ון
- כף סילאן
- (כף צ'ילי מתוק )
- 3 שיני שום כתושות
- 2 כוסות ציר עוף או בקר
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל- 230 מעלות.
ממליחים ומפלפלים את הבשר
מניחים את הירקות חתוכים גס בתבנית ומעליהם את הבשר.
צולים כ- 15 דקות להשחמה.
בקערה נפרדת, מערבבים את חומרי תערובת התיבול.
מורחים את הנתח ויוצקים לתבנית את הציר.
מניחים מעל התבנית נייר פרגמט ועוטפים הכל הרמטית בנייר כסף.
ממשיכים לצלות מכוסה עוד 4 שעות בטמפרטורה של 140 מעלות.