
מרכיבים:
- 200 גר' פסטה ספגטי
- 4 עגבניות
- 2 שיני שום כתוש
- מלח לפי טעם
- חצי כפית סוכר
- קופסת רסק עגבניות
אופן הכנת הפסטה:
- להרתיח סיר מים עם כף מלח
- להוסיף את הפסטה למים
- בישול של 7 דק'
- להוציא את הפסטה למסננת, להוסיף כף שמן ולערבב את הפסטה - לשים בצד
אופן הכנת הרוטב:
- שמים בסיר כף שמן זית
- מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים מספר שניות
- קוצצים עגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים למחבת
- מוסיפים חצי כפית סוכר
- מוסיפים חצי כפית מלח
- מבשלים על אש נמוכה 20 דק'
- מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב
- מוסיפים 10 כפות מים
- טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך
מומלץ להוסיף 3-4 עלי בזיליקום לרוטב.
שופכים את הפסטה לסיר הרוטב ומבשלים כ5 דק'