
מרכיבים:
- 1 ק"ג קובה קנוי (עדיף של שלושת האופים)
- 2 יחידות קישוא או זוקיני קלופים חלקית וחתוכים לטבעות עבות
- 2 יחידות גזר חתוך לטבעות גסות
- 3 עלי סלק (החלק הירוק) קצוצים גס
- 2 ענפי עלי סלקי קצוצים
- צרור כוסברה קטן קצוץ
- 6 שיני שום שלמות
לתיבול:
- מלח לפי הטעם
- כף אבקת מרק בטעם עוף
- פלפל שחור טחון טרי
- כף כמון
- כף כורכום
- מיץ מחצי לימון טרי
- כף חווייג' למרק
אופן ההכנה:
בסיר מטגנים את הירקות, מוסיפים את העלים הקצוצים
ממלאים את הסיר במים.
מתבלים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש, מתקנים תיבול
מוסיפים את יחידות הקובה כשהמרק רותח
מבשלים כ45 דקות עד לריכוך מלא של הירקות