סיגרים במילוי טונה ותפוחי אדמה
סיגרים במילוי טונה ותפוחי אדמהצילום: טל סיון ציפורין

מצרכים ל-20 סיגרים:

  • חבילת עלי סיגר מוכנים ומופשרים
  • 3 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה
  • 2 קופסאות סטארקיסט טונה בהירה בשמן
  • ביצה
  • מלח
  • פלפל
  • שמן לטיגון עמוק

אופן הכנה:

מערבבים את תפוחי אדמה וטונה ומתבלים במלח ופלפל.

מניחים עלה סיגר על משטח.

לוקחים כמות של כף ומניחים לרוחב העלה.

מקפלים את שני קצוות העלה מימין ומשמאל ומגלגלים את העלה עם המלית מהקצה הקרוב עד לקצה הרחוק.

מברישים את הסיגרים בביצה ומברישים היטב.

מחממים שמן בסיר עמוק ולטגן עד גוון זהוב.

בתאבון!