סיגרים פריכים במילוי טונה ותפוחי אדמה

לקראת חנוכה: טונה סטארקיסט מגישים מנה נפלאה לאירוח בחג, מהירת הכנה שכיף לנשנש בפתיח של ארוחה משפחתית.

סטארקיסט , י' בכסלו תש"פ

סיגרים פריכים במילוי טונה ותפוחי אדמה-ערוץ 7
סיגרים במילוי טונה ותפוחי אדמה
צילום: טל סיון ציפורין

מצרכים ל-20 סיגרים:

  • חבילת עלי סיגר מוכנים ומופשרים
  • 3 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה
  • 2 קופסאות סטארקיסט טונה בהירה בשמן
  • ביצה
  • מלח
  • פלפל
  • שמן לטיגון עמוק

אופן הכנה:

מערבבים את תפוחי אדמה וטונה ומתבלים במלח ופלפל.

מניחים עלה סיגר על משטח.

לוקחים כמות של כף ומניחים לרוחב העלה.

מקפלים את שני קצוות העלה מימין ומשמאל ומגלגלים את העלה עם המלית מהקצה הקרוב עד לקצה הרחוק.

מברישים את הסיגרים בביצה ומברישים היטב.

מחממים שמן בסיר עמוק ולטגן עד גוון זהוב.

בתאבון!