
מרכיבים:
- 1 בצל חתוך דק .
- 250 גרם דלעת מגורדת .
- 250 גרם דלעת קוביות .
- 50 גרם סלרי .
- 200 גרם תפו"א מקולף ומגורד .
- 1.5 ליטר מים .
- 150 גרם רסק עגבניות .
- 25 גרם מלח .
- קורט פלפל שחור טחון .
- 10 גרם מיץ לימון .
- 20 גרם סוכר .
- 60 גרם שמן .
- 50 גרם אבקת מרק עוף פרווה .
- 3 יחידות קובה מוכנות פירה או פטריות . (ניתן להשיג ברשתות המרקט).
אופן ההכנה:
מטגנים בסיר בצל וסלרי.
מוסיפים את קוביות הדלעת לטיגון של 2 דקות.
מוסיפים את הרסק עגבניות ואז את כל המרכיבים מוסיפים טעמים .
בזמן הגשת המנה מחממים את המרק מוסיפים את הקובה ומגישים .