מרק כתום של גרג
מרק כתום של גרגצילום: דן פרץ

מרכיבים:

  • 1 בצל חתוך דק .
  • 250 גרם דלעת מגורדת .
  • 250 גרם דלעת קוביות .
  • 50 גרם סלרי .
  • 200 גרם תפו"א מקולף ומגורד .
  • 1.5 ליטר מים .
  • 150 גרם רסק עגבניות .
  • 25 גרם מלח .
  • קורט פלפל שחור טחון .
  • 10 גרם מיץ לימון .
  • 20 גרם סוכר .
  • 60 גרם שמן .
  • 50 גרם אבקת מרק עוף פרווה .  
  • 3 יחידות קובה מוכנות פירה או פטריות . (ניתן להשיג ברשתות המרקט).

אופן ההכנה:

מטגנים בסיר בצל וסלרי.

מוסיפים את קוביות הדלעת לטיגון של 2 דקות.

מוסיפים את הרסק עגבניות ואז את כל המרכיבים מוסיפים טעמים .

בזמן הגשת המנה מחממים את המרק מוסיפים את הקובה ומגישים .