מרכיבים:
- 2 3/4 כוסות קמח קמח
- 3/4 כוס חמאה בטמפרטורת החדר
- 1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה:
במעבד מזון מערבבים סוכר וחמאה
מוסיפים קמח ומעבדים עד לקבלת בצק פירורי
מעבדים את הבצק ביד, יוצרים מהבצק כדור ומגלגלים אותו לצורת גליל בקוטר 3 ס"מ
מפזרים על משטח עבודה סוכר
מגלגלים את הגליל כך שיהיה מצופה בסוכר
מעבירים למקפיא לכ30 דקות עד שהבצק מתקשה
פורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
מסדרים בתבנית תנור
אופים בחום של 170 מעלות ל20 דק