מרכיבים:

  • 2 3/4 כוסות קמח קמח
  • 3/4 כוס חמאה בטמפרטורת החדר
  • 1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:

במעבד מזון מערבבים סוכר וחמאה

מוסיפים קמח ומעבדים עד לקבלת בצק פירורי

מעבדים את הבצק ביד, יוצרים מהבצק כדור ומגלגלים אותו לצורת גליל בקוטר 3 ס"מ

מפזרים על משטח עבודה סוכר 

מגלגלים את הגליל כך שיהיה מצופה בסוכר

מעבירים למקפיא לכ30 דקות עד שהבצק מתקשה 

פורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ

מסדרים בתבנית תנור

אופים בחום של 170 מעלות ל20 דק