סמורס מרשמלו
סמורס מרשמלוצילום: גלי איתן

מצרכים ל15-20 יחידות:

  • 1 חבילת מרשמלו ורוד לבן 150 גרם
  • 20 מטבעות שוקולד מריר כרמית
  • 100 גרם ממרח בוטנים טבעי
  • 40 קרקרים עגולים מלוחים

אופן הכנה:

מסדרים בתבנית אפייה עם נייר פרגמנט קרקרים עגולים.

מניחים מעל כל אחד מטבע שוקולד ועליו מרשמלו.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות, לכ-10 דקות או עד שרואים שהמרשמלו נמס.

בינתיים מורחים מעט ממרח בוטנים על כמות זהה של קרקרים. כאשר מוכן, מוציאים מהתנור ומכסים בקרקר עם חמאת הבוטנים.

ניתן לשמור במקרר.

המתכון באדיבות- עדי דב