מצרכים ל15-20 יחידות:
- 1 חבילת מרשמלו ורוד לבן 150 גרם
- 20 מטבעות שוקולד מריר כרמית
- 100 גרם ממרח בוטנים טבעי
- 40 קרקרים עגולים מלוחים
אופן הכנה:
מסדרים בתבנית אפייה עם נייר פרגמנט קרקרים עגולים.
מניחים מעל כל אחד מטבע שוקולד ועליו מרשמלו.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות, לכ-10 דקות או עד שרואים שהמרשמלו נמס.
בינתיים מורחים מעט ממרח בוטנים על כמות זהה של קרקרים. כאשר מוכן, מוציאים מהתנור ומכסים בקרקר עם חמאת הבוטנים.
ניתן לשמור במקרר.
המתכון באדיבות- עדי דב