מצרכים ל15-20 יחידות: 1 חבילת מרשמלו ורוד לבן 150 גרם 20 מטבעות שוקולד מריר כרמית 100 גרם ממרח בוטנים טבעי 40 קרקרים עגולים מלוחים אופן הכנה: מסדרים בתבנית אפייה עם נייר פרגמנט קרקרים עגולים. מניחים מעל כל אחד מטבע שוקולד ועליו מרשמלו. מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות, לכ-10 דקות או עד שרואים שהמרשמלו נמס. בינתיים מורחים מעט ממרח בוטנים על כמות זהה של קרקרים. כאשר מוכן, מוציאים מהתנור ומכסים בקרקר עם חמאת הבוטנים. ניתן לשמור במקרר. המתכון באדיבות- עדי דב