מרק עגבניות
מרק עגבניותצילום: אסף לב

מרקעגבניותעםאורזלהכנתכ-5ליטר

  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 1 גבעולים גדולים של סלרי אמריקאי, קצוץ
  • 1 גזרים גדולים מקולפים וקצוצים דק
  • 0.5  כף מטבח שום כתוש
  • 1  קופסאות עגבניות תמר מקולפות, מרוסקות
  • 2 ליטר מים
  • 40 גרם אבקת מרק עגבניות
  • אבקת מרק עוף, לפי הטעם
  • מלח, סוכר, פלפל שחור גרוס
  • 100 גרם אורז

אופןההכנה

לטגן את ירקות השורש בשמן מעורב עם השום

להוסיף את יתרת הרכיבים פרט לאורז.

לבשל כחצי שעה תוך ערבוב, לתקן טעמים ולקראת סוף הבישול להוסיף את האורז