
מרכיבים:
- תבנית מלבנית
- 7 ביצים מופרדות
- 1 ורבע סוכר
- 1 כוס שקדים טחונים
- רבע כוס אגוזים טחונים
- 4 כפות גדושות קמח תפו"א
- מיץ מחצי לימון או תפוז
- 3 כפות שמן
- מעט תמצית וניל או שקית סוכר וניל
אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים עם חצי מכמות הסוכר
כשמתקבל קצף לבן נוקשה, מוספים את יתר החמרים
מערבבים היטב לעיסה אחידה
יוצקים לתבנית משומנת ואופים בחום של 180 מעלות כ45 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש