פררו רושה לפסח
פררו רושה לפסחצילום: יונה ולס

מרכיבים:

  •  200 גר שוקולד מריר
  • חצי מיכל שמנת (מתוקה250 מל)או קצפת צמחית לגרסה פרווה
  • 50 גרם שברי אגוזים ושקדים
  • חצי כוס עוגיות כשל"פ מפוררות גס

לציפוי:

שוקלד חלב עם פצפוצי שקדים או שוקולד מריר לגרסת פרווה

אופן ההכנה:

להמיס במיקרוגל שוקולד ושמנת

להוסיף את יתר המרכיבים, לערבב ולהכניס לתבנית שקעים בצורת חצי עיגול

מכניסים למקפיא ל3 שעות

מחלצים מהתבנית, מכניסים אגוז לוז ומחברים את החצי השני לצורת כדור

לצפות בשוקולד מומס ולפזר אגוזים קצוצים מסוכרים (בראס)