
מרכיבים:
- 1 ק"ג גבינה לבנה 5%
- 6 ביצים מופרדות
- 4 כפות גדושות קמח תפו"א
- כפית וחצי אבקת אפייה
- כוס סוכר
- 3/4 חבילה אינסטנט פודינג וניל כשל"פ
אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים עם חצי מכמות הסוכר (מוסיפים בהדרגה)
בקערה גדולה טורפים את הגבינה עם החלמונים ושארית הסוכר.
מוסיפים את יתר המרכיבים ויוצרים בלילה חלקה.
בתנועות קיפול מאחדים את תערובת החלבונים.
יוצקים לתבנית מלבנית או עגולה קוטר 26.
בתחתית התנור מניחים תבנית עם מים רותחים.
אופים על 160 מעלות, שעה ורבע.
הערה: אין לפתוח את התנור במהלך האפייה או בגמר האפייה. יש לתת לעוגה להתקרר לפחות שלוש שעות בתוך התנור ורק אז להוציא.