
מצרכים:
- 250 גרם של זיתים מסוגים שונים
- 50 גרם של מלפפונים חמוצים
- 50 גרם של בצל מוחמץ
- 2 שיני שום
- לימון אחד (גרידת לימון ומיץ)
- ענף רוזמרין אחד
- כפית ממרח עגבניות
- כפית אורגנו
- חצי כפית טימין
- 2 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
מערבבים בקערה את הזיתים, המלפפונים החמוצים והבצל יחד עם האורגנו. מוסיפים את הטימין, הרוזמרין הקצוץ, ממרח העגבניות ואת גרידת הלימון.
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הזיתים במשך כמה דקות.
לאחר מכן, מוסיפים למחבת את השום ואת מיץ הלימון. מטגנים במשך דקה ומורידים מהאש.