סמורס מרשמלו על מקל

לקראת ל"ג בעומר: יצרנית המרשמלו "כרמית" מציגה קינוח מדורה משודרג על בסיס מרשמלו נמס, שוקולד ותוספות מפנקות

כרמית , י"ז באייר תש"פ

סמורס מרשמלו על מקל-ערוץ 7
סמורס מרשמלו על מקר
צילום: סטודיו כרמית

רשימת מצרכים ל-20 שיפודי מרשמלו:

  • 30 יח' מרשמלו ורוד לבן
  • 100 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית
  • 2 כפיות שמן קוקוס
  • 6 ביסקוויטים לוטוס גרוסים

אופן ההכנה:

משפדים 20 יחידות מרשמלו ומשאירים את קצה השיפוד מבצבץ כלפי מעלה.

ממיסים שוקולד ושמן קוקוס.

טובלים את המרשמלו בשוקולד המומס ועוטפים מכל הצדדים, מניחים לשאריות שוקולד לטפטף.

כאשר נשארת רק שכבת השוקולד החיונית מצפים בפירורי לוטוס מכל הצדדים ומניחים להתקשות.

חותכים את עשר חתיכות המרשמלו הנותרות לחצי ונועצים בקצהו של כל שיפוד.

בעזרת ברנר או להבת גז או אפילו מצית שורפים את המרשמלו החשוף ומגישים.