סלט קפרזה

לקראת חג השבועות: מנת פתיחה לאניני טעם ב2 דקות עבודה. מנה ממקור איטלקי שתקליל את מנות החג עתירות השמנת והסוכר.

טובי הירשלר , כ"ד באייר תש"פ

סלט קפרזה-ערוץ 7
סלט קפרזה
צילום: iStock

מרכיבים:

  • גבינת מוצרלה איכותית חובה (קיימת גם חלת מוצרה אותה קוראים ולא חותכים)
  • עגבניות טריות
  • עלי בזילקום טרי
  • שמן זית באיכות מעולה
  • מלח גס
  • פלפל שחור גס

אופן הכנה:

פורסים או קורעים את גבינת המוצרלה.

פורסים את העגבניות.

בצלחת הגשה מפזרים פרוסות גבינה, פרוסת עגבנייה ועלי בזיל.

זורים מעט מלח ז, פלפל שחור גס ומעל מזלפים שמן זית.

להגשה: מפזרים מעל מעט "פיתה קראנץ'"