שלב א'
בקערה קטנה מערבבים עד לתסיסה:
- 50 גר' שמרים (2 כפות)
- 1 כף סוכר
- קצת מים
שלב ב':
בקערה גדולה:
- 2 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 כוסות מים פושרים
- 1 כוס שמן
- 3 סוכר וניל
- מערבבים את כל המצרכים הנ"ל, מוסיפים את השמרים, מוסיפים 1 ק"ג קמח. ללוש ולהתפיח כשעה.
שלב ג':
מכינים את המלית - מערבבים בקערה:
- 3 חבילות גבינה לבנה 9% (סה"כ 750 גר')
- 1 כוס סוכר
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 2 סוכר וניל
- 3 כפות קורנפלור.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. כל חלק מרדדים וחותכים לריבועים (בערך 12). שמים במרכז כל ריבוע כפית גדושה של מלית הגבינה. מקפלים כל פעם 2 קצוות נגדיים. אופים בתנור בחום 180 מעלות.
שלב ד':
סירופ- מרתיחים בסיר קטן (על להבה נמוכה):
- 1 כוס מים
- 1 כוס סוכר
- 1 סוכר וניל
- מעט תמצית וניל
כשהגביניות אפויות ושחומות מברישים אותן במעט סירופ. בתיאבון!