רכיבים:
- 200 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות של 1 ס״מ
- 4-5 פרוסות אננס טרי חתוכות לקוביות קטנות (ללא החלק הפנימי הסיבי)
- אבוקדו בשל חתוך לקוביות קטנות
- 3 בצלי שאלוט (או בצל סגול 1)קצוצים דק
- חצי פלפל צ׳ילי אדום קצוץ דק
- צרור כוסברה קצוצה.
לתיבול:
- מיץ משני ליים או לימון אחד שמן זית
- מלח,פלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה:
קוצצים את הדג לקוביות קטנות ושומרים במקרר עד להגשה.
קוצצים את יתר המרכיבים ושומרים עד להגשה.
מתבלים במיץ ליים, מלח פלפל ושמן זית ומגישים.
להרכבה: ניתן לצקת את התערובת לרינג בקוטר הרצוי (למנה אישית) ולעטר בעלי כוסברה טריים וקוביות אננס
שימו לב! את התיבול יש לשים רק מיד לפני האכילה.