
מרכיבים:
- 1 חבילה רביולי
- 1 עגבנייה מוגרדת
- 250 מ"ל שמנת לבישול
- 250 גר חמאה
- 2 שיני שום
- כף רסק עגבניות
- סוכר, תבלין לפיצה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור
- גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה:
במחבת גדולה וכבדה ממיסים את החמאה.
מוסיפים שום קצוץ דק ומטגנים.
מוסיפים את העגבניות המגורדות, רסק עגבניות ושמנת.
מתבלים לפי הטעם ומבשלים 5 דק על אש קטנה.
בתבנית פיירקס מסדרים שכבה של רביולי גבינה.
מעליה מחצית מהרוטב
מפזרים גבינה צהובה ושוב רביולי, רוטב וגבינה
אופים בתנור על 200 מעלות כ 20 דקות עד שמזהיב