סושי פירות עם טורטיה
סושי פירות עם טורטיהצילום: נמרוד סונדרס

מרכיבים:

  • 4 טורטיות גדולות של מאסטר שף
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) גבינת שמנת
  • 2 כפות סירופ מייפל טבעי
  • 1/2 כפית גרידת לימון (אופציונלי)
  • 6 תותים גדולים, חתוכים פרוסות
  • 2 משמשים בשלים, חתוכים למקלות
  • 1 קיווי, קלוף וחתוך למקלות
  • 1 בננה, חתוכה לפרוסות
  • סירופ מייפל להגשה

אופן הכנה:

שמים בקערה את גבינת השמנת, המייפל וגרידת הלימון ומערבבים היטב.

מניחים טורטייה על משטח העבודה ומורחים 2/3 משטחה בתערובת גבינת השמנת.

מסדרים שורה של פירות (כל רול פרי אחר, או תערובת הפירות בכל רול) בחלק הרחב של הטורטייה, מגלגלים ומסיימים בחלק הנקי.

עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של 20 דקות.

פורסים לחתיכות בגודל סושי ומגישים ליד סירופ מייפל לטבילה.