גספצ'ו אבוקדו מלפפון ונענע

מרענן מאבוקדו גרנות: גספצ'ו קייצי כפתיח מפתיע לארוחה אלגנטית. שילוב מצח ובריא בין אבוקדו, מלפפון ונגיעת נענע

תגיות: אבוקדו
אבוקדו גרנות , י"ט באב תש"פ

גספצ'ו אבוקדו מלפפון ונענע-ערוץ 7
גספצ'ו מלפפון ונענע
צילום: הדס ניצן

מצרכים:

  • 1 אבוקדו קלוף וללא גלעין של "אבוקדו גרנות"
  • 1/2 לימון סחוט למיץ
  • 1 מלפפון קלוף
  • 1 פרוסת לחם לבן ללא הקשה
  • 1 שום קטן
  • 6 עלי נענע קצוצים
  • 1/2 כוס מים קרים
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט מלח
  • קורט פלפל
     

אופן ההכנה:

טוחנים את האבוקדו והמלפפון בעזרת בלנדר ידני לכדי מחית.

מוסיפים את הלחם והשום וטוחנים.

מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, מעט מלח ופלפל וטוחנים שוב.

מוסיפים את המים תוך כדי טחינה עד קבלת מהמרקם הרצוי.

מוזגים לכוסות רחבות ומגישים קר.

ניתן לפזר סלט קצוץ קטן מעל ולהגיש לצד מקלות מלוחים או בייגלה.